Valkonet in Culemborg

Valkonet_culemborgHet feest in 2001 ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Valkonet Platenzaak in Culemborg was buitengewoon gezellig.De act van de 2 strippende mensen die zich van een complete duikuitrusting ontdeden deed iedereen naar lucht happen.

Ook deze winkel is helaas ten onder gegaan aan de mogelijkheden die internet te bieden heeft aan het winkelende publiek.

Dit bericht werd geplaatst in Geschiedenis, winkels en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Valkonet in Culemborg

  1. h a onderstal zegt:

    de bijenkorf heeft altijd een apart plaatsje bij mij gehouden, als 14 jarige ben ik in dienst gekomen in de bakkerij bij de opening van de nieuwe bijenkorf, ik heb het ruim 2 jaar volgehouden, het was hard werken 5 dagen in de week en savonds naar school, ik zou graag de mensen ontmoeten uit die tijd hr heshof was mijn chef, de bakkerij is er niet meer is verkoopruimte geworden
    m.vr.gr. aad onderstal, er heeft lang een foto van mij in het snelbuffet gehangen, de foto heb ik nog

  2. Hans van Everdink zegt:

    Hallo Aad, Ik ken dat aparte gevoel wat je in de korf had. Zeker met de feestdagen.Een week tot 21.00 werken. ’s Avonds warm eten in de schitterende kantine met de dames en een fles wijn. O,O, en die zat dan wel.En dan met de grootste lol de laatste uurtjes volmaken. Onze fantastische chef, Dhr. Zevenhuizenkon, dat wel waarderen en onze eerste verantwoordelijke, Nel Bakker, was de kanjer die het wel kon sturen. Als ik af en toe in Rotterdam ben en nog even ga kijken op de tweede, waar toen de platenafdeling was, denk ik hier met weemoed aan terug. Vier en veertig jaar geleden heb ik daar ook mijn vrouw leren kennen.Die werkte op de baby afdeling en ben ik in 1968 mee getrouwd. Begrijpelijk dat daar drie kinderen en vijf klein- kinderen door gekomen zijn.
    Weeeeet je nog wel…oudje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s