Ook Corry Konings krijgt eigen realitysoap

Corry_jij_hetVanaf volgend jaar is ook Corry Konings te zien in een realitysoap. Dat maakte de uit Breda afkomstige zangeres in het programma Camp van RadioNL bekend. Aanleiding voor de tv-serie is het 40-jarige jubileum van de artieste Corry Konings. Het is nog niet bekend welke omroep de soap gaat uitzenden, wel verklapte Corry Konings dat het niet de TROS is.

Vorige week werd bekend dat ook Frans Bauer en Marianne Weber vanaf september te zien in een realitysoap. Het programma wordt gemaakt door Global Star Media, deze zevendelige serie wordt wel uitgezonden door de TROS.

Corry

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Ook Corry Konings krijgt eigen realitysoap

 1. h a onderstal zegt:

  de bijenkorf heeft altijd een apart plaatsje bij mij gehouden, als 14 jarige ben ik in dienst gekomen in de bakkerij bij de opening van de nieuwe bijenkorf, ik heb het ruim 2 jaar volgehouden, het was hard werken 5 dagen in de week en savonds naar school, ik zou graag de mensen ontmoeten uit die tijd hr heshof was mijn chef, de bakkerij is er niet meer is verkoopruimte geworden
  m.vr.gr. aad onderstal, er heeft lang een foto van mij in het snelbuffet gehangen, de foto heb ik nog

 2. Hans van Everdink zegt:

  Hallo Aad, Ik ken dat aparte gevoel wat je in de korf had. Zeker met de feestdagen.Een week tot 21.00 werken. ’s Avonds warm eten in de schitterende kantine met de dames en een fles wijn. O,O, en die zat dan wel.En dan met de grootste lol de laatste uurtjes volmaken. Onze fantastische chef, Dhr. Zevenhuizenkon, dat wel waarderen en onze eerste verantwoordelijke, Nel Bakker, was de kanjer die het wel kon sturen. Als ik af en toe in Rotterdam ben en nog even ga kijken op de tweede, waar toen de platenafdeling was, denk ik hier met weemoed aan terug. Vier en veertig jaar geleden heb ik daar ook mijn vrouw leren kennen.Die werkte op de baby afdeling en ben ik in 1968 mee getrouwd. Begrijpelijk dat daar drie kinderen en vijf klein- kinderen door gekomen zijn.
  Weeeeet je nog wel…oudje.

 3. Corry Konings is nog bijna bij mij in de Muziek Show geweest Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

  Beste Bekenste Populairste Amateur Presentator van de Benelux

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s