Pampuslaan Weesp

Dureco

Dureco op de Pampuslaan. Studio – Perserij –  Magazijn –  Platenmaatschappij –  Uitgeverij –  Verkoopafdeling. Alles onder een dak, alles weg.

Dit bericht werd geplaatst in Dureco, Fotos, Geschiedenis en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Pampuslaan Weesp

  1. Guido zegt:

    Wanneer is deze foto genomen? Het autopark ziet er redelijk oud uit. 🙂

  2. Pierre zegt:

    De salarissen waren dusdanig dat het autopark tien jaar achter liep.De foto is uit 1988.

  3. Carlo zegt:

    Ik vind dat het wel meevalt, met die auto’s. Jullie zijn kennelijk vergeten dat deze auto’s de norm waren in 1988. Het liep in elk geval geen jaren achter.

    Carlo, Weesp.

  4. Intermediary Foundation of the Universal Declaration of Human Rights en Audio-Rarities heeft in 1996 bij Dureco b.v. in Weesp het project “Hitler’s Inferno” over de holocaust op Compact disc laten zetten.Het is gebleken dat o.a. destijds in 1996, dat er onder het publiek vooroordelen bestonden over dit project.Terwijl dit vor 100% eerlijk project blijkt te zijn.De stichting en Audio-Rarities,thans geregistreerd op adres Kastanje 28, 5731NK Mierlo, zetten zich nog steeds in met he waarschuwen tegen discriminatie en racisme.Via de internet site http://mensenrechten.webs.com/ kan het publiek informatie vinden.Verder zijn de doelstellingen:educatie,studie,onderzoek.Namens de stichting en Audio-Rarities, dank aan Dureco voor de medewerking n 1996 aan het project “Hitler’s Inferno”.

    Dank.
    Audio-Rarities
    IFUD of Human Rights
    de voorzitter

    J.P. an den Wittenboer.

  5. Graag info, ben toen met Hans Gouweloos bezig geweest met het samenstellen/release van een aantal cd’s o.a; Phantoms, Young Savages, en en verzamel cd Indorock met Hapcats, Crescents,e.a.zijn toen ook uitgebracht, we hadden toen het plan om nog meer ”oud” werk uit de archieven van o.a; Omega uit te brengen Hans is toen helaas overleden, ik kan me herinneren dat het archief was opgeslagen in een aantal a5 multo mapjes waarin nog een flink aantal spraakmakende nederpop juweeltjes te vinden waren. Is het niet mogelijk om het plan wat Hans en ik toen hadden alsnog voort te zetten het zou toch eeuwig zonde zijn als er niets meer wordt gedaan met deze oude 2 sporen opnames! Onder de verzamelaars is heel veel animo voor releases uit jullie archief.
    Wie oh wie kan mij antwoord geven op deze oproep?
    Met vriendelijke groet;
    Dick Zuydwijk.
    tel: 06 200 925 41

    • Sander zegt:

      Het archief is destijds meegenomen door KDG(de perserij) de rechten van alle muziek ligt bij strenghold. De distributiepoot van E-Sound(www.dmirecords.nl) is zeker geïnteresseerd om over het Omega project te praten!
      De studio van Dureco bestaat nog. Dit zit in een van de oude dureco panden en heet nu E-Sound. Misschien een idee om eens langs te komen? Je kan even bellen met Evert 0629513700.

Plaats een reactie